schuttingplank

Hardhouten schuttingplanken kopen

Zoekt u een sterke houtsoort met een lange levensduur? Voor bijvoorbeeld de bouw van een hardhouten schutting? Dan doet u een verstandige koop met hardhouten planken met v-groef. Deze planken gaan tot wel 25 jaar mee, ondanks de vele regenachtige dagen in Nederland. De planken zijn te verkrijgen in afmetingen tot 365 cm lang. Bekijk hieronder ons aanbod hardhouten schuttingplanken.

Kijk eens rond in onze shop en bestel uw gewenste hardhout of andere houtsoorten.

4 producten

Filters

4 producten

Filters

De toepassingen van hardhouten schuttingplanken

Hardhouten schuttingplanken worden veelal gebruikt voor u raadt het al; het bouwen van een schutting, dit is niet zonder reden. Hardhout is een zeer sterke houtsoort, hebben een lange levensduur, een mooie warme uitstraling en zijn onderhoudsvrij. De hardhouten schuttingplanken zijn in verschillende lengtes en breedtes te krijgen.

Bestel hardhouten schuttingplanken Online

Bij de Houtboer bestelt u eenvoudig en zeer voordelig uw hardhouten schuttingplanken online. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bestelt u voor boven de €1.500,- dan zijn de bezorgkosten zelfs gratis! Haalt u het liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook, wij zijn gevestigd in Drachten, De Giek 25. Wij bieden ook de mogelijkheid om één van onze aanhangwagens gratis te lenen en uw bestelling thuis te brengen. Let op, uitgeleend is uitgeleend. Wil je zeker zijn van een aanhangwagen? Neem dan van te voren telefonisch contact op.