Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Blog

Dak isoleren

U profiteert van een hoop voordelen wanneer u ervoor kiest om uw dak te isoleren en u draagt bij aan het milieu. Ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

Een balk verlengen

Ontdek methoden voor het verlengen van balken, onder andere met een gordinglas.

Lees meer

Een carport bouwen

Het bouwen van een carport gaat stukken makkelijker met ons stappenplan en onze materialen. Bekijk hier hoe u te werk moet gaan!

Lees meer

Hoe kies ik het juiste hout voor mijn klus?

Wilt u een schutting plaatsen of een andere houtklus uitvoeren? Lees hier waar u rekening mee moet houden om tot de beste keuze te komen!

Lees meer

Schoonmaaktips voor hout

Het schoonmaken van hout is belangrijk om het mooi te houden en de levensduur te verlengen! We geven u tips voor uw hout binnen en buiten.

Lees meer

De tuintrends van 2023

Bent u al klaar voor de warmere dagen? Maak uw tuin een comfortabele plek waar u met lekker weer kunt vertoeven. Lees deze blog over dé tuintrends van 2023!

Lees meer

Welke soorten hout zijn er?

Door de bomen ziet u het bos vaak niet meer, zoveel verschillende houtsoorten zijn er. Wij creëren overzicht en vertellen meer. Lees snel verder.

Lees meer

Wat is geïmpregneerd hout?

Bij De Houtboer vertellen we u graag meer over wat geïmpregneerd hout is en hoe u het goed kunt gebruiken en onderhouden.

Lees meer

Hoe kan ik de kruipruimte isoleren?

Hoe kunt u uw kruipruimte isoleren en welk materiaal gebruikt u hiervoor? Bij De Houtboer geven we u uitgebreide informatie!

Lees meer

Wat is Douglas hout?

Bij De Houtboer leest u alles over de voor- en nadelen van douglas hout en hoe u dit materiaal het beste kunt verwerken en onderhouden.

Lees meer

Alles over isolatie

Wat is isoleren, wat voor isolatiemateriaal heeft u nodig en hoe bevestigt u het? We leggen het graag allemaal uit, u leest er hier meer over! 

Lees meer

Zo maak je een overkapping

Door het juiste isolatiemateriaal voor uw doeleind te gebruiken, krijgt u een optimaal rendement.

Lees meer