Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Retourbeleid

Mocht u de gewenste bestelling, na ontvangst, alsnog willen annuleren, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via info@dehoutboer.com. De materialen dienen in originele verpakking / originele staat en binnen de wettelijke bedenktijd op eigen kosten teruggebracht te worden. Tegen betaling kunnen wij de materialen eventueel bij u ophalen, dit dient u ook aan te geven via info@dehoutboer.com.

Na ontvangst van de retour goederen, ontvangt u het aankoopbedrag, minus de eventuele afhaalkosten, binnen 3 werkdagen weer terug op uw rekeningnummer. Mocht uw bestelling niet juist zijn geleverd, of een artikel is niet van de juiste kwaliteit, hout blijft natuurlijk een natuurproduct, dan kunt u dit ook kenbaar maken via info@dehoutboer.com. Is uw order beschadigd geleverd, dan ontvangen wij binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen hier bericht over via info@dehoutboer.com.

Samen zullen wij tot een passende en correcte oplossing komen. Wanneer wij de materialen voor u op maat hebben gemaakt, kunnen wij deze materialen niet retour nemen. Ook speciaal bestelde artikelen welke geen voorraadartikelen zijn kunnen wij niet retou rnemen. Ook wanneer wij later dan de gestelde 2 dagen bericht ontvangen over eventueel beschadigde materialen kunnen wij de materialen niet meer retour nemen of de oorzaak nagaan.

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur