Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Groningen

De Houtboer is de perfecte houthandel wanneer u in Groningen aan het klussen bent. Op onze site bestelt u namelijk heel gemakkelijk uw houten materialen zoals planken, palen, kozijnen en tuinhout online. Wij bezorgen deze bij uw locatie, maar bieden u ook het extra voordeel van onze afhaalservice. We leggen de door u bestelde materialen voor u klaar, zodat u ze direct mee kunt nemen. Indien gewenst mag u gratis een van onze aanhangwagens lenen. Bij grote orders zagen wij u planken kosteloos op maat in onze houthandel. Zo kunt u in Groningen direct met uw werkzaamheden aan de slag gaan.

Houthandel De Houtboer levert in Groningen

U heeft een ruime keuze uit diverse houten materialen, want houthandel De Houtboer levert in Groningen vrijwel alle gebruikelijke houtsoorten zoals vuren en grenen, douglas en red ceder. Heeft u constructiehout nodig om bijvoorbeeld vlonders, overkappingen of een complete uitbouw te vervaardigen? Dan hebben wij een ruime collectie hardhout en meranti direct voor u op voorraad! U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan:

Naast constructiehout en kozijnen vindt u bij ons complete deuren en ijzerwaren zoals deurbeslag, spijkers en schroeven. Houthandel De Houtboer levert het allemaal in Groningen en omstreken!

Houthandel Groningen isolatiemateriaal

Waar vindt u nu snel een geschikte houthandel wanneer u in Groningen isolatiemateriaal nodig heeft? Vlak over de provinciegrens bij De Houtboer in Drachten, natuurlijk! Op onze locatie hebben wij ruime voorraden met diverse vormen van isolatie, waaronder:

Ook voor vloerluiken en plaatmateriaal om koude en vochtige ruimtes extra te isoleren, zoals marmox board, kunt u terecht in onze houthandel nabij Groningen. Wij hebben isolatiemateriaal in overvloed! Onze deskundige klantenservice geeft graag antwoord op eventuele vragen

Houthandel Groningen bestellen

Als klusser of aannemer die voortdurend op pad is, heeft u alle profijt van een houthandel waar u uw hout in Groningen op locatie kunt bestellen. Bij elke bestelling die u online bij ons plaatst behoort ook afhalen standaard tot de mogelijkheden. Het werkt eenvoudig. Alles staat voor u klaar wanneer u komt aanrijden. Ook bij grote projecten kunt u rekenen op de uitgebreide service van onze houthandel en gemakkelijk vanuit Groningen bestellen. Zelfs voor het vervoer van planken en balken tot 550 cm zit u bij ons helemaal goed. Neem voor professioneel advies contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur