Kozijnen

Kenmerken houten kozijnen

Houten kozijnen hebben meerdere kenmerken. Enkele kenmerken zijn dat kwaliteit kozijnen voldoende isoleren vanuit zichzelf, een klassieke uitstraling hebben, reparatie is mogelijk, kozijnen zijn makkelijk te schilderen zodat ze duurzamer worden en zijn zeer makkelijk om iets aan te bevestigen.

16 producten

Filters
Pagina

16 producten

Filters
Pagina

Een kozijn van duurzaam hout

Hout is een natuurlijk product. Het heeft ook iets authentieks en is vooral voor de wat klassiekere huizen erg mooi. En een kozijn van hout heeft ook veel voordelen. Zo kunt u het gemakkelijk repareren of een andere kleur meegeven door te schilderen. Bovendien heeft hout - met name ook hardhout - van nature een isolerende werking.

Hoge duurzaamheidsklasse

Bij ons vindt u binnendeurskozijnen en stofdorpels van grenen, hardhout en beuken. Allemaal hout met een hoge duurzaamheidsklasse. Dat houdt ook in dat het hout niet eerst geschilderd hoef te worden en u het meteen kunt toepassen als kozijn. Hout van een lagere duurzaamheidsklasse moet u eerst wel schilderen om de levensduur ervan te verlengen.

Binnen en buiten

Een kozijn heeft geen dragende en constructieve functie. Er zijn kozijnen voor zowel binnen en buiten. Wanneer de muuropening te breed is zal een latei geplaatst worden boven het kozijn. De latei zal de krachten op nemen die anders het kozijn wellicht beschadigen. Kijk eens rond in onze shop en bestel uw gewenste kozijnen of andere kozijn pluggen.

Levering kozijn binnen 5 werkdagen

Blader door ons aanbod houten stofdorpels en binnendeurskozijnen. Voor specifieke wensen kunt u te allen tijde contact opnemen of een offerte aanvragen. We leveren uw bestelling - mits op voorraad - binnen 1 tot 5 werkdagen.