Deuren

Ruime keuze en variatie in houten deuren

De tijd dat een aantal standaard deuren aan de wensen voldeden ligt ver achter ons. Een deur geeft sfeer, brengt licht, beschermt en geeft privacy op de plek waar iemand zich thuisvoelt. En dankzij onze leveranciers kunt u bij ons een deur bestellen in elk gewenste kleur, maat, glas, beslag, etc.

178 producten

Filters
Pagina
 1. Meranti multiplex deurplaat 40mm 95x215
  Meranti multiplex deurplaat 40mm 95x215
  € 105,00
 2. Deurbuffer rubber wit 25mm
  Deurbuffer rubber wit 25mm
  € 0,71
 3. Deurbuffer rubber wit 50mm
  Deurbuffer rubber wit 50mm
  € 1,05
 4. Deurbuffer rubber wit 75mm
  Deurbuffer rubber wit 75mm
  € 1,48
 5. Boarddeur stomp afm 73x201,5cm
  Boarddeur stomp afm 73x201,5cm
  € 49,36
 6. Boarddeur stomp afm 78x201,5cm
  Boarddeur stomp afm 78x201,5cm
  € 49,36
 7. Boarddeur stomp afm 83x201,5cm
  Boarddeur stomp afm 83x201,5cm
  € 49,36

178 producten

Filters
Pagina

Houten deuren

U vindt bij ons verschillende soorten houten deuren, namelijk stompe- en opdekdeuren en binnen- en buitendeuren. Alles is verkrijgbaar in diverse maten. Hierdoor is er voor iedere ruimte een passende deur. De Houtboer bezorgt, met haar eigen bezorgservice, de deuren in de door u gewenste kleur, maat, glas en beslag. Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten. Zoekt u mooie houten deuren voor een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Houten opdekdeuren

Wanneer u op zoek bent naar houten opdekdeuren, gaat u naar De Houtboer. Een opdekdeur is een deur die gedeeltelijk in het kozijn valt. De opdekrand aan de zijkant valt half in en half op het deurkozijn. Opdekdeuren worden met behulp van zogenaamde paumelle scharnieren afgehangen. Houten opdekdeuren worden voornamelijk gebruikt voor een binnenruimte, deze deursoort laat over het algemeen minder tocht door. Voor het aanschaffen van mooie en kwalitatieve houten opdekdeuren, zit u bij De Houtboer goed!

Houten stompe boarddeuren

Ook in houten stompe boarddeuren bieden wij u een ruime keuze. Een boarddeur is een houten deur met een stevige kern van karton, maar is nog steeds licht in gewicht en laag in prijs. Hierdoor is dit een populaire deursoort. Een stompe boarddeur valt geheel in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Dit zie je vooral bij buitendeuren. Een stompe deur kenmerkt zich met een vlakke zijkant aan de deurstijl. Naast hoge kwaliteit, bieden we een ruim assortiment en bezorgen wij met onze eigen bezorgservice. Een houten stompe boarddeur koopt u voordelig en gemakkelijk online bij De Houtboer.

Welke maat houten deur kiezen?

Meten is weten. Wanneer u een bestaande deur wilt vervangen, kunt u deze gebruiken als uitgangspunt voor de afmeting van de nieuwe (binnen)deur. Heeft u alleen nog maar het kozijn? Meet dan de hoogte en breedte van de kozijnopening. Houd bij de hoogte nog wel rekening met de drempel (stofdorpel). Bij de breedte van de kozijnopening meet u op drie verschillende plaatsen: onderaan, in het midden en bovenaan het kozijn.

Houten deuren kopen

Er is enorm veel keuze als het gaat om houten deuren. Met onze verschillende merken zoals Merbau en Meranti zit u altijd goed. De Houtboer biedt deuren aan in verschillende stijlen en afwerkingen. Door onze deuren leveranciers als Skantrae, Austria en Albo deuren, kan de Houtboer u van de gewenste deur, maat, glas en beslag voorzien. Voor vragen of professioneel advies kunt u altijd contact opnemen met onze behulpzame medewerkers. Kwalitatieve houten deuren kopen doet u bij De Houtboer!