Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Lijstwerk

Wanneer u een rand in uw klusproject wilt verfraaien, kunt u daarvoor lijstwerk gebruiken. Dit is een verzamelnaam voor uiteenlopende zaken als hoeklatten, gootlijsten, koplatten en plinten. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook vaak functioneel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een muurplint of glaslat. Met deze laatste zet u een glasplaat vast in een kozijn. Naast een voordelige en snelle levering in heel Nederland, kunt u ook kiezen voor het afhalen van uw lijstwerk bij onze vestiging in Drachten.

Lijstwerk hout

Voor de afwerking van uw klus met lijstwerk zijn verschillende soorten hout beschikbaar. Zo vindt u bij ons onder andere grenen hoeklatten, hollatten en kwartronden. Daarnaast bieden wij ook plinten en koplatten vuren lijstwerk. Bij De Houtboer, dé online hout webshop, bestelt u lijstwerk voor scherpe prijzen. Daarnaast kunt u ook voor allerlei andere klusmaterialen, zoals plaatmateriaal en andere houtsoorten bij ons terecht.

Lijstwerk kozijn

Om een deur of raam fraai af te werken kunt u een lijstwerk om het kozijn plaatsen, zoals een gootlijst. Vooral binnenshuis geeft dit een stijlvolle, klassieke afwerking. Zeker wanneer u houten kozijnen en deuren gebruikt kan dit klassieke effect nog verder worden versterkt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld lijstwerk voor uw kozijn? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder, ook wanneer u een offerte aanvraag wilt doen.

Lijstwerk meranti

Meranti is een verzamelnaam voor verschillende tropische soorten hardhout, die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Meranti is van hoge kwaliteit en bovendien makkelijk bewerkbaar. Voorbeelden van lijstwerk waarvoor vaak meranti wordt gebruikt zijn plinten en deur- en sierlijsten. Bovendien wordt meranti hout dankzij de hoge isolatiewaarde vaak gebruikt voor kozijnen. Voor een uitgebreid aanbod lijstwerk, waaronder meranti, bent u bij De Houtboer aan het juiste adres.

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur