vuren lijstwerk

De houtboer heeft verschillende vurenhouten- en grenen lijstwerken in het assortiment. Alle plinten zijn al gegrond. De plinten zijn te verkrijgen in afmetingen tot en met 510 cm lang. De breedtes en diktes verschillen en de keuze wordt voornamelijk gemaakt op basis van smaak. Ga je voor een chique uitstraling? Dan kan je het beste kiezen voor een hoge plint van om en nabij de 12 cm. Kijk eens rond in onze shop en bestel uw gewenste vurenhout of andere houtsoorten.

8 producten

Filters

8 producten

Filters

De toepassingen van vuren lijstwerk

Vurenhout is naaldhout en te herkennen aan zijn witachtige kleur met vlamachtige tekeningen in het hout. Het is licht hout en breed toepasbaar, zo ook als plinten. Onze vuren plinten zijn standaard gegrond, hierdoor hoeft u de plinten nog maar eenmalig te lakken in een kleur naar keuze. De plinten zijn leverbaar in lengtes van 488 cm, 490 cm en 510 cm. Hierbij kunnen wij de plinten naar wens ook altijd op maat zagen en in verstek.

Bestel vuren plinten online

Bij de Houtboer bestelt u eenvoudig en zeer voordelig uw vuren plinten online. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bestelt u voor boven de €1.500,- dan zijn de bezorgkosten zelfs gratis! Haalt u het liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook, wij zijn gevestigd in Drachten, De Giek 25. Wij bieden ook de mogelijkheid om één van onze aanhangwagens gratis te lenen en uw bestelling thuis te brengen. Let op, uitgeleend is uitgeleend. Wil je zeker zijn van een aanhangwagen? Neem dan van te voren telefonisch contact op.