Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Leeuwarden

Wanneer u een houthandel nabij Leeuwarden zoekt bent bij De Houtboer aan het juiste adres. Kom langs bij onze vestiging in Drachten om het ruime aanbod houtsoorten zelf te zien. De bestelling die u via onze webshop doet kan op elke locatie binnen

 Nederland worden geleverd. Bij grote orders vervallen de bezorgkosten. Als u dichtbij bent, kunt u er ook voor kiezen om het zelf af te halen. Zo kunt u bij De Houtboer, dé houthandel in de omgeving Leeuwarden, altijd terecht voor hout én meer.

Houthandel Leeuwarden meranti

De Houtboer in Drachten is dé houthandel in omgeving Leeuwarden voor meranti. Daarnaast zijn wij ook het beste adres voor onder andere de volgende houtsoorten:

Bovendien vindt u naast deze houtsoorten voor vele verschillende toepassingen bij ons ook nog andere bouwmaterialen. Dat zijn isolatiemateriaal, ijzerwaren en diversen, zoals gereedschappen en schildergereedschappen. Zo zijn wij dus ook de beste houthandel voor meranti in de buurt van Leeuwarden!

Houthandel Leeuwarden hardhout

Bij De Houtboer, de beste houthandel nabij Leeuwarden, vindt u hardhout van de beste kwaliteit. Hardhout is het hout van loofbomen, zoals eiken. Deze bomen groeien trager dan naaldbomen en zijn hierdoor over het algemeen sterker en stabieler. Door de uitstekende duurzaamheid is het bij uitstek geschikt voor buitenwerk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan toepassingen als tuinhout, deuren of kozijnen. Heeft u in Leeuwarden hardhout nodig? Dan heeft houthandel De Houtboer het ruime aanbod waardoor u niet verder hoeft te zoeken.

Houthandel Leeuwarden plaatmateriaal

Zoek niet verder naar een houthandel nabij Leeuwarden voor uw plaatmateriaal. De Houtboer heeft een ruim aanbod van onder andere mdf, betonplex of vensterbanken. Deze en andere typen plaatmateriaal zijn in vele verschillende maten beschikbaar. Wij zagen uw planken en palen bij een grote order desgewenst tegen een scherpe prijs voor u op maat. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De Houtboer is dé houthandel nabij Leeuwarden waar u uw plaatmateriaal voor een scherpe prijs kan kopen!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur