Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Heerenveen

De Houtboer is dé houthandel nabij Heerenveen met een ruim aanbod van hout en andere bouwmaterialen. U bent van harte welkom bij ons filiaal in Drachten, makkelijk bereikbaar via de A7. Natuurlijk kunt u ook in onze webshop uw bestelling online doen. Uw bestelling wordt binnen maximaal vijf dagen geleverd. Bij grote bestellingen vervallen de bezorgkosten. Het beste van beide werelden is uw bestelling online doorgeven, zodat wij uw bestelling klaar leggen en u deze kan afhalen. Zo is De Houtboer de beste houthandel nabij Heerenveen waar u uw hout en meer gemakkelijk regelt.

Houthandel Heerenveen isolatiemateriaal

Het is eenvoudig om bij De Houtboer, vanuit bijvoorbeeld Heerenveen, isolatiemateriaal te bestellen. Met goed isolatiemateriaal, zoals steenwol of glaswol, kunt u veel besparen op energiekosten. Dankzij onze scherpe prijzen voor isolatiematerialen is het nog eenvoudiger om te besparen. Verdere besparing op isolatiekosten kunt u bereiken met bijvoorbeeld houten kozijnen en deuren. Deze hebben een hoge isolatiewaarde in vergelijking met andere materialen. De Houtboer is de houthandel waar u, ook in Heerenveen, scherp geprijsd isolatiemateriaal bestelt.

Houthandel Heerenveen plaatmateriaal

De Houtboer is dé online houthandel wanneer u vanuit Heerenveen plaatmateriaal bestelt. U heeft namelijk de keuze uit een ruim aanbod van onder andere mdf, betonplex, en vensterbanken. U kunt daarbij kiezen uit vele verschillende maten. Deze kunnen bovendien voor u op maat worden gezaagd, net als de meeste van onze houtproducten. Bij grotere bestelling doen wij dit zelfs gratis. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Uw plaatmateriaal in de omgeving Heerenveen bestelt u dus bij onze houthandel.

Houthandel Heerenveen Douglas

Bij de Houtboer, de beste houthandel nabij Heerenveen, vindt u ook Douglas hout van de beste kwaliteit. Dat is een sterke houtsoort met een lange levensduur. Naast Douglas zijn er ook verschillende andere houtsoorten bij ons verkrijgbaar, zoals:

Behalve deze houtsoorten voor allerlei verschillende toepassingen vindt u bij ons ook nog ijzerwaren en diversen, zoals gereedschap en schildergereedschap. Hiermee kunt u ook makkelijk in de tuin aan de slag, bijvoorbeeld met ons Douglas tuinhout. Bij houthandel De Houtboer, vlakbij Heerenveen, regelt u Douglas van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur