Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Friesland

De Houtboer is uw complete houthandel in Friesland waar u alle houten materialen voor uw klussen kunt vinden! Wij hebben een grote opslag met de meest uiteenlopende houtsoorten direct op voorraad. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kozijnen en deuren of planken en balken waarmee u met groot gemak schuren, overkappingen en vlonders in elkaar zet. Ook de lijmsoorten en ijzerwaren om uw constructies stevig mee te verankeren bestelt u bij ons eenvoudig online. Wilt u liever uw materialen in onze Houthandel in Friesland komen ophalen? Wij zorgen dat ze voor u klaar staan. Indien nodig leent u bij ons gratis een aanhanger!

Houthandel De Houtboer in Friesland

Verschillende klussen vragen om verschillende houtsoorten. Daarom heeft u bij houthandel De Houtboer in Friesland volop keuze uit onder andere:

Wanneer u een stevige draagconstructie wilt bouwen, kunnen wij u onze hardhouten palen en funderingsbalken van harte aanbevelen. Deze zijn bij ons leverbaar tot een lengte van wel 550cm. Meranti is een warme houtsoort die uitstekend te gebruiken is als raam- en kozijnhout. Ook lijstwerk en glaslatten van dit materiaal bestelt u eenvoudig bij Houthandel De Houtboer in Friesland. Bent u aannemer? Dan leveren wij indien gewenst direct op locatie!

Houthandel Friesland isolatiemateriaal

De Houtboer is de veelzijdige houthandel in Friesland om uw isolatiemateriaal te bestellen. Wij hebben onder andere de volgende materialen in ons assortiment:

Zoekt u speciaal plaatmateriaal om ruimte af te sluiten en extra te isoleren? Ook vloerluiken en marmox board platen vindt u in onze Houthandel in Friesland.

Voor vragen over ons isolatiemateriaal kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer!

Houthandel Friesland bestellen

U profiteert van scherpe prijzen en een uitstekende service wanneer u besluit om uw houten materialen in onze houthandel in Friesland te bestellen. Onze service is gericht op zowel aannemers als klussers die graag zelf hun projecten vormgeven. Wij zagen uw planken en palen desgewenst tegen een scherpe prijs voor u op maat. In het ruime assortiment tuinhout van De Houtboer vindt u bovendien diverse kant-en-klare plankendeuren, shutter-elementen en complete priëlen. Dat is het voordeel wanneer u ervoor kiest om uw materialen bij onze Houthandel in Friesland te bestellen.

Houthandel Friesland online

De Houtboer is dé houthandel in Friesland. Online besteld u eenvoudig talloze houtsoorten van plaatmateriaal tot hout voor in uw tuin! Bovendien vindt u bij ons ook een breed aanbod aan isolatiemateriaal en ijzerwaren. Wij leveren uit onze eigen enorme voorraad, waardoor u uw bestelde hout snel in huis heeft. We beschikken tenslotte over een eigen bezorgservice. Neem eens een kijkje in ons brede aanbod aan houtsoorten en plaats uw bestelling vandaag nog bij dé Houthandel in Friesland online!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur