Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd is momenteel door drukte tussen de 5-10 werkdagen. Bij drukte kan het voorkomen dat een order 1 a 2 dagen later dan de vermelde 5-10 werkdagen bezorgd wordt. Wilt u het dan liever afhalen? Dat kan altijd tijdens onze openingstijden.

Moet ik aanwezig zijn bij levering?

Nee, u hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. De materialen worden gelost op de voor de klant meest gunstige plaats. Heeft u een specifieke losplaats? Geeft dit dan per mail door zodat de chauffeur daar rekening mee kan houden.

Hoe wordt er gelost?

Wij lossen waar de kraan kan komen. Er wordt niet geholpen met het lossen / verplaatsen naar uw tuin, huis oid. Tevens lossen wij niet over grote heggen / schuttingen etc.

Kan ik zelf een voorkeurs dag opgeven?

Er kan een voorkeurs dag opgegeven worden, wij trachten hier rekening mee te houden (mits de datum buiten de vermelde levertijd ligt). Graag per mail doorgeven met het ordernummer van uw bestelling.

Producten afhalen

Je hoeft bij ons niet van te voren een afhaalorder te plaatsen, wij zijn op werkdagen geopend van 7.30-17.30 en op zaterdag van 8.30-12.00uur.
Wel eerst melden in de Bouwshop.
Wanneer je wel een afhaalorder hebt gemaakt, ook dan eerst even melden in de Bouwshop, daar wordt je verder geholpen.

Staan de materialen klaar bij afhalen?

Vanwege de omvang van sommige materialen en de manier van vervoeren van de bestelde materialen, is het helaas niet efficiënt om de complete order alvast klaar te leggen. Graag melden in de Bouwshop, de bestelde winkelartikelen liggen daar wel voor u klaar, de jongens van het magazijn zullen de resterende materialen dan voor u klaar zoeken.

Levering Waddeneilanden

Wij bezorgen niet zelf op de eilanden. Orders voor Ameland worden in Holwerd gebracht, orders voor Vlieland en Terschelling worden of in Leeuwarden of in Harlingen gebracht (op verzoek van de klant). Orders voor Schiermonnikoog worden bezorgd in Lauwersoog. Orders voor Texel worden in Den Helder bezorgd. De vervoerskosten vanaf het depot zijn voor eigen rekening.