Vloerluik

In veel woningen ligt, direct achter de voordeur en verstopt onder de deurmat, een opening naar de kruipruimte. Dit is vaak in de vorm van een vloerluik. Een kruipruimte is doorgaans niet hoger dan 80 centimeter en wordt gebruikt om leidingen en kabels weg te werken. Om hier toch gemakkelijk bij te kunnen, is het belangrijk om een doorgang te houden. Het voordeel van de vloerluiken van De Houtboer is dat u gemakkelijk bij uw kruipruimte komt én dankzij de isolatie van het vloerluik geen warmte verliest.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerluik kruipruimte

Met een vloerluik houdt u uw kruipruimte bereikbaar, zonder dat dit ten koste gaat van de isolatie van uw huis. In veel gevallen is een kruipruimte namelijk een belangrijk warmtelek, waardoor veel energie verloren gaat. Wanneer u een geïsoleerd vloerluik bij uw kruipruimte gebruikt, pakt u een grote winst wat betreft warmte-isolatie. Wanneer u de kruipruimte wilt isoleren, kunt u bij een houten vloer het beste kiezen voor glaswol en bij een betonvloer voor PIR of tempex (EPS) platen.

Vloerluik geïsoleerd

Niet elke opening naar een kruipruimte is even groot. Bij De Houtboer vindt u voor verschillende afmetingen een vloerluik dat al geïsoleerd is. De isolatie bestaat uit een laag tempex. Tempex is polystyreenschuim en wordt ook wel EPS of piepschuim genoemd. Een vloerluik dat geïsoleerd is met tempex heeft een thermische weerstand van Rc=2,5 bij 100mm. Bent u op zoek naar een isolerend vloerluik voor een scherpe prijs, dan bent u bij De Houtboer aan het juiste adres.

Vloerluik kopen

U kunt bij De Houtboer nog meer dan alleen een vloerluik kopen. Zo hebben wij nog veel meer soorten isolatiemateriaal, zoals steenwol of styrodur. Onze specialiteit is vooral het ruime aanbod verschillende houtsoorten. Heeft u nog enkele vragen voordat u één van pnze producten, waaronder een vloerluik, wilt kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. De Houtboer is dé online hout webshop!