Isolatiemateriaal

Het wordt steeds belangrijker om energiebewust te (ver)bouwen. De beste manier om dat te bereiken is door uw muren te isoleren met het juiste isolatiemateriaal. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres! De Houtboer is dé online hout webshop, waar u voor veel bouwproducten terecht kan. Wij bieden namelijk niet alleen diverse houtsoorten voor verschillende projecten, maar ook voordelig isolatiemateriaal. Voor het gemak van online bestellen en een ruim aanbod gaat u naar De Houtboer!

77 producten

Filters
Pagina

77 producten

Filters
Pagina

Welke soorten isolatiemateriaal zijn er?

Wanneer we het hebben over warmte-isolatie, zijn er twee belangrijke categorieën isolatiemateriaal. Allereerst zijn er de minerale isolatiematerialen, zoals glaswol en steenwol. Dit zijn de bekendste en meest gebruikte isolatiematerialen om bijvoorbeeld woningen en kantoren mee te isoleren. De tweede categorie is de kunststof isolatiematerialen, zoals PIR, tempex (EPS), styrodur en marmox board (XPS). Heeft u één van deze isolatiematerialen nodig voor uw project? Voor de beste kwaliteit bouw- en isolatiematerialen voor een scherpe prijs kunt u altijd op De Houtboer rekenen!

Wat is het beste isolatiemateriaal?

De kunststof isolatiematerialen, zoals PIR, tempex (EPS), styrodur en marmox board (XPS) hebben een hogere isolatiewaarde, waardoor ze een hoger rendement opleveren. Bovendien zijn ze veel minder gevoelig voor vocht dan de minerale isolatiematerialen, zoals steenwol of glaswol. Belangrijke voordelen van steen- en glaswol zijn de betere prijs-kwaliteitverhouding en de sterkere geluidsdemping. Daarnaast zijn minerale isolatiematerialen ook milieuvriendelijker dan kunststof isolatiematerialen.

Welk isolatiemateriaal de beste keuze is dus afhankelijk van uw wensen. Heeft u advies nodig om de juiste keuze te kunnen maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al uw vragen!

Isolatiemateriaal kopen

Wilt u het beste isolatiemateriaal kopen voor de scherpste prijs? Zoek dan niet verder dan De Houtboer. Wij hebben een ruim aanbod verschillende soorten isolatiemateriaal. Met onze eigen bezorgservice leveren wij in heel Nederland. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij onze vestiging in Drachten af te halen. Dan ziet u ook direct wat wij nog meer bieden naast isolatiematerialen. U kunt namelijk naast isolatiematerialen nog meer kopen, zoals diverse houtsoorten, plaatmateriaal, maar ook ijzerwaren. De Houtboer is dé online hout webshop waar u terecht kunt voor meer dan alleen hout.