Maak uw tuin of terras zomerklaar met tuinhout van De Houtboer

Onze aanbiedingen

 

Houthandel Surhuisterveen

Koopt u het liefst uw houten materialen bij één houthandel wanneer u in Surhuisterveen met een project of klus bezig bent? Bij De Houtboer combineert u het gemak van online bestellen met de uitgebreide service van een groothandel. Wij bieden u namelijk de keuze om uw bestelling op locatie te laten bezorgen of zelf op te halen. Mocht u niet beschikken over een aanhanger voor het vervoer dan kunt u deze bij ons gratis lenen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met palen, planken funderingsbalken, kortom, alles wat van hout is. Vanwege de grote opslag kunnen wij als houthandel u in Surhuisterveen perfect bedienen!

Houthandel Surhuisterveen meranti

Bent u op zoek naar een houthandel nabij Surhuisterveen waar u meranti raamhout, kozijnhout, lijstwerk en glaslatten eenvoudig kunt bestellen? Bij De Houtboer zit u helemaal goed. Deze stevige houtsoort is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en is uitstekend bestand tegen gure weersomstandigheden. Wanneer u een andere dan de bovengenoemde toepassing voor ogen heeft, bestelt u bij onze houthandel nabij Surhuisterveen net zo gemakkelijk onbewerkt meranti. Wanneer u een grote order plaatst met meranti planken, palen en latten, kunnen wij deze gratis voor u in de gewenste lengte zagen!

Houthandel Surhuisterveen Hardhout

De Houtboer is uw meest complete houthandel wanneer u in Surhuisterveen met hardhout aan de slag gaat. Er zijn verschillende hardhoutsoorten met verschillende eigenschappen, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn stevig, veerkrachtig en vergen in de regel weinig onderhoud. Om de originele kleur te behouden is een behandeling met goede houtolie of beits voldoende. In onze houthandel nabij Surhuisterveen vindt u onder andere hardhouten:

Wij informeren u graag uitgebreid over de voor- en nadelen van de diverse houtsoorten zoals acacia-, ceder en teakhout!

Houthandel Surhuisterveen isolatiemateriaal

Zeker wanneer u een aanbouw realiseert is een goede isolatie aan te raden. De Houtboer is de houthandel nabij Surhuisterveen waar u ook isolatiemateriaal kunt bestellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

In ons ruime assortiment vindt u ook speciaal plaatmateriaal zoals vloerluiken of marmox board om koude ruimtes extra te isoleren. Bestel eenvoudig online in onze houthandel nabij Surhuisterveen iw plaatmateriaal en profiteer van onze uitgebreide service!

Contact

Heb je vragen of een opmerking? Kom langs bij ons op locatie of neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Neem contact op