douglas paal

Douglas palen kopen

Bij de Houtboer vindt u online een groot assortiment aan Douglas palen, zowel geschaafd, als fijnbezaagd als verlijmd. Dit in afmetingen tot maar liefst 6 meter. Geschaafde palen geven een mooie luxe uitstraling, de fijnbezaagde palen zijn robuust en stoer. Verlijmde Douglas palen worden veel gebruikt als staanders in een tuinproject van Douglas hout. Door de sponningen in de paal kunt u er heel gemakkelijk zichtdicht douglas dakbeschot of Zweeds rabat in monteren. Kijk eens rond in onze shop en bestel uw gewenste douglas hout of andere houtsoorten.

16 producten

Filters
Pagina

16 producten

Filters
Pagina

De toepassingen van Douglas palen

Douglas palen zijn te gebruiken als zowel staanders, als liggers in ieder tuinproject van Douglas hout. Voor het bouwen van dragende- en niet dragende constructies. Geschaafde Douglas palen zijn helemaal vlak en maatvast, de gezaagde en fijnbezaagde Douglas palen zijn daarentegen ruwer, grover en bevat splinters. Wilt u de palen gebruiken voor het bouwen van bijvoorbeeld een tuinoverkapping? Plaats de palen dan niet rechtstreeks in de grond, maar maak gebruik van betonpoeren, de levensduur van de Douglas palen zullen hiermee verlengt worden.

Bestel Douglas palen Online

Bij de Houtboer bestelt u eenvoudig en zeer voordelig uw Douglas palen online. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bestelt u voor boven de €1.500,- dan zijn de bezorgkosten zelfs gratis! Haalt u het liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook, wij zijn gevestigd in Drachten, De Giek 25. Wij bieden ook de mogelijkheid om één van onze aanhangwagens gratis te lenen en uw bestelling thuis te brengen. Let op, uitgeleend is uitgeleend. Wil je zeker zijn van een aanhangwagen? Neem dan van te voren telefonisch contact op.