Douglas geschaafd

Bij De Houtboer bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod Douglas hout dat geschaafd is. Wij bieden geschaafde palen en planken tot een lengte van wel vier meter. Onbehandeld Douglas hout heeft al een levensduur tot wel 15 jaar. Wat betreft duurzaamheid valt het hierdoor in duurzaamheidsklasse 3. Douglas hout dat geschaafd is, is zeer eenvoudig behandelen. Zo kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen door het te beitsen of te impregneren.

16 producten

Filters
Pagina

16 producten

Filters
Pagina

Douglas planken geschaafd

Een vaak voorkomende toepassing van Douglas planken die geschaafd zijn is als afwerking van de dakdelen van een overkapping. Glad geschaafde planken van deze zorgen voor een fraai en luxe ogend geheel. Er zijn vele andere toepassingen mogelijk met de Douglas planken die u geschaafd bij De Houtboer koopt. In ons assortiment vindt u echter naast Douglas hout ook geschaafde planken van andere houtsoorten, zoals vuren geschaafd, Meranti geschaafd en hardhout geschaafd. Met onze eigen bezorgservice kunnen wij uw bestelling overal in Nederland leveren. Wilt u uw hout liever zelf afhalen? Dan bent u van harte welkom bij onze vestiging in Drachten!

Douglas palen geschaafd

Voor de staanders of liggers van uw tuinafscheiding of veranda zijn Douglas palen met een geschaafd oppervlak zeer geschikt. Dankzij de strakke uitstraling zijn ze ideaal om te gebruiken voor de staanders van uw schutting. Bij De Houtboer koopt u eenvoudig en snel uw Douglas palen geschaafd. U profiteert bij ons niet alleen van de beste kwaliteit hout en zeer voordelige prijzen, maar ook van deskundig advies voor alles wat met hout te maken heeft. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag!