Douglas zwart

Voor een strakke en moderne stijl in uw tuin is Douglas zwart hout zeer geschikt. Bij De Houtboer bent u aan het juiste adres voor het beste douglas hout. Onbehandeld douglashout wordt ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3, wat betekent dat het ongeveer tien tot vijftien jaar mee gaat. Door het hout te behandelen, bijvoorbeeld met een verf- of beitslaag, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Voor de beste prijzen en kwaliteit voor Douglas zwart hout kunt u altijd op ons rekenen.

9 producten

Filters

9 producten

Filters

Douglas planken zwart

Dankzij zijn warme kleuren en uitstekende duurzaamheid is de populariteit van douglas hout de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Wanneer u de Douglas planken zwart van De Houtboer combineert met ‘naturel’ douglas hout, levert dit fraaie contrasten op. Hiermee voegt u veel karakter aan uw tuin of gevel toe. Onze Douglas planken zwart zijn fijnbezaagd, wat betekent dat het oppervlak wat ruwer is. Doordat de planken donker geverfd zijn, kunnen ze in de zomer erg heet worden. Houd daarom bij het gebruiken van zwart Douglas hout rekening met enige krimp en groei.

Zweeds rabat Douglas zwart

U vindt bij ons niet alleen complete plankenschermen en deuren, maar ook Zweeds rabat van Douglas zwart hout. Dit zijn schuttingplanken die taps toelopen, waardoor u ze makkelijk dakpansgewijs in elkaar bevestigt. Hiermee bouwt u eenvoudig een wind- en waterdichte wand voor uw tuinscherm of als wand van overkappingen en prieel. Naast Zweeds rabat Douglas zwart hout kunt u ook voor onbehandeld Douglas tuin hout bij ons terecht. De Houtboer is dé online hout webshop!