Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel online

Bent u op zoek naar een houthandel waar u online al uw materialen kunt bestellen? Dan bent u bij De Houtboer aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod planken, balken, palen voor stevige constructies. Bovendien heeft u een ruime keuze uit diverse houtsoorten zoals grenen, vuren en meranti. Ook voor grote projecten zoals het realiseren van een aanbouw of overkapping kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk niet alleen deuren en kozijnen maar ook plaat- en isolatiemateriaal. Wanneer u in onze houthandel online bestelt, zorgen wij voor een snelle levering, direct uit voorraad!

Houthandel online De Houtboer

Er is een goede reden om te kiezen voor een houthandel online zoals De Houtboer. Wij bieden u namelijk de service van een webshop in combinatie met de voordelen van een groothandel. Zo beschikt u over de extra mogelijkheid om uw bestelling zelf te komen ophalen. Wij zetten de door u bestelde houten materialen voor u klaar. Indien gewenst, maakt u gebruik van een onze aanhangers die u gratis kunt lenen. In ons ruime assortiment vindt u naast diverse houtsoorten ook andere materialen zoals:

Bestel eenvoudig in onze houthandel online en De Houtboer regelt de rest. Wij zagen uw planken en palen bij een grote order desgewenst tegen een scherpe prijs voor u op maat.

Houthandel online meranti

Zowel aannemers als klussers kunnen bij De Houtboer terecht. Bestel eenvoudig in onze houthandel online uw meranti raam- en kozijnhout. Deze houtsoort staat bekend om de enorme stevigheid in combinatie met de warme roodbruine kleur. Meranti is gemakkelijk te bewerken en kan daardoor ook gebruikt worden als lijstwerk. U heeft een ruime keuze uit diverse toepassingen wanneer u in houthandel online uw meranti bestelt. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen!

Houthandel online hardhout

Geen klus is te groot wanneer u in onze houthandel online uw hardhout bestelt. U heeft namelijke een ruime keuze uit diverse materialen voor uw werkzaamheden, zoals:

Bij De Houtboer heeft u de keuze uit diverse afmetingen voor uw palen en planken tot wel 400 cm lengte. Wij leveren leveren deze zowel thuis als op locatie. Zo kunt u direct aan de slag met de materialen die u in onze houthandel online heeft besteld. Naast hardhout kunt u ook kiezen voor een van onze vele andere houtsoorten!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur