Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Gorredijk

Bent u op zoek naar een houthandel in Gorredijk? Dan bent u bij de Houtboer aan het juiste adres! In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid aanbod planken, balken en palen voor stevige constructies. Bovendien heeft u een ruime keuze uit diverse houtsoorten zoals grenen, vuren en meranti. Ook voor grote projecten zoals het realiseren van een aanbouw of overkapping kunt u bij ons terecht. wij hebben namelijk niet alleen deuren en kozijnen, maar ook plaat- en isolatiemateriaal. Wanneer u bij onze houthandel in Gorredijk bestelt, profiteert u van onze ruime voorraad en scherpe prijzen!

Houthandel Gorredijk SLS hout

Scandinaviërs maken graag gebruik van de beste houtsoorten voor de bouw van stevige constructies. In houthandel De Houtboer nabij Gorredijk vindt u SLS hout uit Scandinavië. SLS staat voor Scandinavian Lumber Standard. Hout dat is voorzien van dit keurmerk, voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. De bomen uit het noorden van Europa groeien langzaam, waardoor de noesten een dichte structuur hebben. Bovendien nemen ze minder vocht op. In onze houthandel nabij Gorredijk vindt u onder andere vuren SLS hout. Daarnaast hebben wij ook andere houtsoorten zoals:

Houthandel Gorredijk hardhouten palen

Een stabiele schutting moet zowel stevig als vochtbestendig zijn. In onze houthandel nabij Gorredijk kunt u de juiste hardhouten palen kopen voor een stevige fundering! Ook voor andere materialen van hardhout, zoals schuttingplanken en funderingsbalken bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt in onze houthandel nabij Gorredijk hardhouten palen met en zonder punt in diverse afmetingen. Plaatst u een grote bestelling? Dan kunnen wij uw hardhouten materialen gratis voor u op maat zagen. Bij De Houtboer kunt u eenvoudig een offerte aanvragen!

Houthandel Gorredijk isolatiemateriaal

Wilt u een tuinhuisje, schuurtje of aanbouw realiseren? Bestel dan voordelig in onze houthandel nabij Gorredijk het isolatiemateriaal dat u nodig heeft! U heeft onder ander de keuze uit de volgende materialen:

Elke manier van isoleren heeft zijn eigen voor- en nadelen. Als expert op gebied van hout en isolatiematerialen geven de medewerkers van onze klantenservice u graag deskundig en oplossingsgericht advies. Zo verzekert u zich er eenvoudig van dat u bij houthandel De Houtboer nabij Gorredijk het juiste isolatiemateriaal bestelt. Wij zijn u graag van dienst!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur