Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Hout kopen Leeuwarden

Bij een grote of belangrijke klus is het handig om op één adres al uw hout te kopen. Wanneer u nabij Leeuwarden woont of werkt is De Houtboer het perfecte adres om uw houten materialen in te slaan. Wij hebben als webshop niet alleen een gevarieerd aanbod, maar ook een ruime voorraad. Bij ons vindt u van alles op het gebied van hout, van vensterbanken, deuren en deurposten tot hardhouten palen voor een stevige houten constructie. U kunt het hout dat u gaat kopen zowel in Leeuwarden laten bezorgen als zelf ophalen in Drachten. U bestelt online, wij leggen uw bestelling klaar en u haalt deze op wanneer dat u schikt!

Douglas hout kopen Leeuwarden

Veel naaldhoutsoorten zijn zeer geschikt voor buitengebruik. U kiest helemaal voor topkwaliteit door Douglas hout te kopen nabij Leeuwarden. Deze houtsoort heeft een rood-oranje kleur die uw tuin een warme uitstraling geeft. Afhankelijk van de door u gewenste toepassing vindt u in onze webshop onder andere:

Door onze ruime voorraden en snelle levering is het altijd een goede idee om Douglas hout te kopen. Leeuwarden is voor ons tenslotte om de hoek. Kiest u als ondernemer of particulier voor een grote order? Dan zagen wij desgewenst uw hout gratis op maat!

Hardhout kopen Leeuwarden

Voor een stevige constructie kunt u gemakkelijk uw hardhout kopen nabij Leeuwarden, bij De Houtboer. Hardhout is afkomstig van loofbomen en is over het algemeen harder dan naaldhout. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende soorten, zoals acaciahout, teakhout en cederhout. Elke soort heeft weer andere eigenschappen. Hierover leest u meer in onze uitgebreide productinformatie. Wilt u hardhout kopen om in Leeuwarden zo snel mogelijk aan de slag te gaan? Wij hebben onder andere:

Vurenhout kopen Leeuwarden

Wilt u ervan verzekerd zijn dat het vurenhout dat u gaat kopen nabij Leeuwarden van hoge kwaliteit is? Dan is De Houtboer zonder meer de juiste webshop voor u. Ons vurenhout is afkomstig uit Scandinavië en voorzien van het SLS-keurmerk. Dit betekent dat het voldoet aan de hoge standaarden die gelden in de Scandinavische landen. Zo kunt er gemakkelijk kapconstructies, binnenkozijnen, stijl- en regelwerk mee vervaardigen. Met andere woorden: perfect voor de bouw!

Wilt u eenvoudig uw vurenhout kopen om er in Leeuwarden zo snel mee aan de slag te kunnen? Haal uw hout dan op bij onze vestiging. U kunt indien nodig gratis een aanhangwagen lenen. Ook voor isolatiemateriaal, plaatmateriaal en andere houtsoorten kunt u bij ons terecht!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur