Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Houthandel Leek

Voor een stevige constructie heeft u hout van de hoogste kwaliteit nodig. Dit kunt u bij De Houtboer, uw houthandel nabij Leek, voordelig online bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreide voorraad met verschillende houtsoorten. U bestelt op onze site net zo eenvoudig losse planken en plaatmateriaal als deuren, kozijnen en hardhouten palen of funderingsbalken waarmee u direct aan de slag kunt. Ook voor isolatiemateriaal en hoogwaardig tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u online uw bestelling plaatst bij onze houthandel nabij Leek, heeft u standaard de keuze uit twee opties: laten bezorgen of ophalen op een moment dat u uitkomt!

Houthandel Leek hardhout

Zoekt u hout dat stevig, veerkrachtig en geschikt voor buitengebruik? Bestel dan bij onze houthandel nabij Leek uw hardhout! Met deze naam worden met name bijzonder stevige houtsoorten bedoeld die afkomstig zijn van loofbomen, bijvoorbeeld eiken of red ceder. Bij De Houtboer houthandel nabij Leek vindt u hardhout dat geschikt is om te gebruiken voor een schutting, damwand en voor de fundering van een schuurtje, tuinhuisje of een andere stevige constructie. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen!

Houthandel Leek plaatmateriaal

De Houtboer is uw houthandel nabij Leek waar u plaatmateriaal vindt voor de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt het gebruiken om een scheidingswand, een vloer of een stevig plafond te maken. Welke plaatmaterialen u het beste kunt gebruiken, hangt af van het type klus. Op onze site vindt u de informatie die u nodig heeft om gemakkelijk uw keuze te maken. U kunt onder andere kiezen voor:

{{widget type="Tickles\Widgets\Block\Widget\Category\Grid" title="Relevante categorieën" id_path="65,66,69,74"}}

Naast de bovengenoemde varianten, vindt u in onze houthandel nabij Leek ook veel plaatmateriaal. Daardoor zijn wij het geschikte adres voor zowel aannemers als klussers!

Houthandel Leek tuin hout

Wat u ook ook wilt bouwen of in elkaar zetten, bij houthandel De Houtboer nabij Leek vindt u het tuin hout dat u nodig heeft! In onze webshop bestelt u bijvoorbeeld eenvoudig:

{{widget type="Tickles\Widgets\Block\Widget\Category\Grid" title="Relevante categorieën" id_path="99,100,219"}}

Ook hebben wij een grote voorraad kant en klare houtconstructies zoals overkappingen en priëlen of tuinmeubelen en accessoires. Wilt u online bij onze houthandel in Leek tuin hout bestellen, maar dit zelf komen ophalen? Dan kunt u bij De Houtboer in Drachten gemakkelijk een gratis aanhanger lenen!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur