Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Hout kopen Leek

Zoekt u een webshop met een ruim assortiment en grote voorraden om uw hout te kopen? Nabij Leek is De Houtboer zonder meer het beste adres. Wij hebben op onze locatie in Drachten een compleet aanbod met verschillende houtsoorten. U vindt bij ons onder andere plaatmateriaal, tuinhout en schuttingplanken. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod met constructie- en isolatiematerialen. Zo kunt u gemakkelijk hout kopen wanneer u in Leek aan slag gaat. U kunt zowel online bestellen als uw materialen zelf kunt ophalen. In het laatste geval werkt het heel eenvoudig. U plaatst uw bestelling online, wij verzamelen alle items en u komt ze bij ons afhalen!

Meranti hout kopen Leek

U legt een stevig basis voor uw constructie door uw Meranti hout te kopen nabij Leek. Dit is een van de stevigste houtsoorten, afkomstig uit Indonesië. Het is geliefd om de warme kleur die varieert van bruin en rood naar roodpaars. De gemakkelijke bewerking is een voordeel, zeker voor een aannemer. Het Meranti hout dat u bij ons kunt kopen nabij Leek kan gemakkelijk machinaal gezaagd en geschuurd worden. Ook voor andere bewerkingen zoals spijkeren, schroeven en verlijmen is het zeer geschikt. Bij de Houtboer bestelt u net zo gemakkelijk uw Meranti geschaafd als ruw en onbewerkt.

Kozijnhout kopen Leek

U beschikt over diverse mogelijkheden wanneer u bij De Houtboer uw kozijnhout gaat kopen nabij Leek. In ons ruime assortiment vindt u onder andere dorpels en kozijnen van de volgende materialen:

Ook Meranti hout is een goed materiaal wanneer u kozijnhout wilt kopen nabij Leek. Wij hebben onder andere Meranti kozijnhout, Meranti raamhout en Meranti lijstwerk. Heeft u vragen over welke houtsoort het beste bij uw smaak of uw klus past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Hardhouten palen kopen Leek

Hardhout is altijd een goede basis voor een stevige constructie. Hardhouten palen kopen nabij Leek scheelt u een hoop tijd wanneer u een fundering aanlegt. U heeft bovendien een ruime keuze uit verschillende andere soorten hardhouten constructiehout. U kunt onder andere:

Wilt u hardhouten palen kopen voor uw project in Leek? Dan is bij grote orders op maat zagen meestal gratis. Dit hangt echter wel af van de moeilijkheid van de klus en de tijd die deze in beslag neemt. Om te informeren kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. De Houtboer staat graag voor u klaar!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur