Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Hout kopen Heerenveen

Wilt u dat het hout dat u gaat kopen snel in Heerenveen terecht komt? Dan is De Houtboer de webshop naar uw hart. Wij hebben namelijk een groot aantal houten materialen direct op voorraad, zowel palen en funderingsplanken als planken in diverse afmetingen. Bovendien heeft u altijd de keuze of u het hout dat u gaat kopen in Heerenveen laat bezorgen of het liever zelf ophaalt in onze vestiging te Drachten. U plaatst uw bestelling en wij verzamelen alle onderdelen zodat u deze direct kunt meenemen. Indien gewenst leent u bij ons gratis een aanhangwagen!

Meranti hout kopen Heerenveen

U kiest voor hoge kwaliteit wanneer u uw Meranti hout gaat kopen nabij Heerenveen. Het voordeel van deze houtsoort is dat deze geschikt is voor zowel het binnen als buitenwerk. Een greep uit de diverse toepassingen:

  • Deuren
  • Lijsten
  • Trappen
  • Balkons
  • Balustrades

Door de enorme stevigheid was Meranti hout jarenlang de enige toegestane tropische hardhoutsoort. De rood paarse kleur heeft een warme uitstraling. Verder wordt er vaak gebruikt gemaakt van Meranti kozijnhout en raamhout vanwege de hoge isolatiewaarde. Het Meranti hout dat u kunt kopen nabij Heerenveen is veelzijdig toepasbaar en een goede investering!

Hardhout kopen Heerenveen

Voor een goede constructie heeft u de beste houtsoorten nodig. Met het hardhout dat u bij ons kunt kopen legt u in Heerenveen een stevige basis voor een serre, tuinhuis of schutting. Bij De Houtboer bieden we een ruime keuze uit diverse hardhouten materialen, waaronder:

Wilt u in grote aantallen palen, planken en funderingsplanken van hardhout kopen om in Heerenveen voortvarend aan de slag te gaan? Bij grote orders zagen wij dit meestal gratis voor u op maat. Neem contact met ons voor vragen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

Douglas hout kopen Heerenveen

Het hout van Douglasspar is stevig en duurzaam. Daarom wordt het veel gebruikt als tuinhout. Door Douglas hout te kopen kunt u in Heerenveen een tuin helemaal klaarmaken voor de zomer. Zo hebben wij in ons assortiment diverse tuinmeubelen van deze houtsoort. U herkent ze direct aan de diep gele tot bijna oranje kleur. Dat zorgt voor een warm effect. Ook voor andere jaargetijden kunt u bij De Houtboer Douglas hout kopen en in Heerenveen laten bezorgen. Het is namelijk ook een uitstekend materiaal voor bijvoorbeeld een Douglas dakbeschot. Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur