Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Hout kopen Gorredijk

Bent u als ondernemer of klusser hard aan het werk met een project? Door bij De Houtboer uw hout te kopen en in Gorredijk te laten bezorgen bespaart u flink wat tijd. Ons assortiment is net zo breed als dat van een groothandel, maar u profiteert van de service van een webshop. Bij ons kunt u heel eenvoudig houten planken, palen en funderingsbalken bestellen van diverse houtsoorten zoals Douglas hout en Meranti hardhout. U bepaalt helemaal zelf hoe het hout dat u gaat kopen in Gorredijk terecht komt. Als u dat wenst leggen we alles klaar zodat u het bij ons in Drachten kunt ophalen. Hiervoor kunt u gratis een aanhangwagen lenen.

Douglas hout kopen Gorredijk

De Douglasspar levert hout dat zeer geschikt is voor buitengebruik. In onze webshop kunt u Douglas hout kopen om uw tuin in Gorredijk helemaal zomerklaar te maken. Deze houtsoort is onder andere leverbaar in de volgende varianten:

Wilt u liever kant en klare tuinmeubelen of speeltoestellen en accessoires van Douglas hout kopen en in Gorredijk laten bezorgen? Dit kan heel eenvoudig dankzij het ruime assortiment en de grote voorraden van De Houtboer!

Meranti hout kopen Gorredijk

Weinig houtsoorten zijn zo stevig als hardhout. Door Meranti hout te kopen legt u in Gorredijk een stevige basis voor al uw projecten. Meranti heeft een warme kleur die kan variëren van diepbruin tot roodbruin en een paarse gloed. Daarnaast heeft het hout een goede isolerende werking. Het wordt om die reden veel toegepast bij ramen en vensters. U kunt in onze webshop heel gemakkelijk Meranti hout kopen in Gorredijk, zoals Meranti kozijnhout en raamhout en vele andere houten materialen.

Hardhout kopen Gorredijk

Naast Meranti kunt u bij De Houtboer ook gemakkelijk andere soorten hardhout kopen en in Gorredijk laten bezorgen. Hardhout is een verzamelnaam voor het hout van loofbomen met een ongekende stevigheid. Eikenhout is daar een goed voorbeeld van, maar ook acaciahout, teakhout en cederhout. U kunt het hardhout dat u gaat kopen in Gorredijk in verschillende varianten laten leveren, zoals:

Heeft u vragen over uw project en onze diverse houtsoorten? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

De Houtboer
De Giek 21-27
Winkel: De Giek 23
9206 AS Drachten
Tel: 0512-543400
E-mail: info@dehoutboer.com

KVK nummer: 50136089
BTW nummer: NL8226.41.860.B.01

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:
07.30-17.30uur

Zaterdag:
08.30-12.00uur