Vuren planken veer en groef

Voor de constructie van uw dak of vloer zijn vuren planken met veer en groef ontzettend handig. U kunt namelijk de verschillende delen eenvoudig in elkaar schuiven, waarmee u een tochtvrij en waterdicht dak of vloer creëert. Zoekt u vurenhout planken met een bepaald profiel, maar kunt u deze niet vinden bij De Houtboer? Geen probleem, wij kunnen deze planken voor u op maat maken. U vindt bij ons uw vuren planken met veer en groef voor een scherpe prijs!

32 producten

Filters
Pagina

32 producten

Filters
Pagina

Vuren vloerdelen veer en groef

U creëert een stijlvolle vloer of andere vorm van bekleding met vuren vloerdelen met veer en groef. De planken zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Wanneer u echter vurenhout wilt gebruiken voor buiten, raden wij u aan het hout te beschermen door dit eerst te oliën, lakken en/of schilderen. Ook geïmpregneerd hout is voor buiten een geschikte oplossing. U kunt onze vuren vloerdelen met veer en groef zowel per stuk bestellen als per meter. Bovendien zagen wij de planken graag op maat voor u.

Vuren planken veer en groef kopen

Bij De Houtboer kunt u eenvoudig online uw vuren planken met veer en groef kopen. U kunt deze laten bezorgen of afhalen bij onze houthandel in Drachten. Het is dan zelfs mogelijk om een aanhanger te lenen. Let er wel op dat u deze van tevoren reserveert, zodat u er zeker van kunt zijn dat er eentje voor u klaarstaat. Naast vuren planken met veer en groef kopen, kunt u ook andere houtsoorten bij ons bestellen, bijvoorbeeld balken voor de constructie van een trap of leuning. Voor al uw hout gaat u naar De Houtboer!