Meranti glaslat

Bij het plaatsen van ramen en vensters heeft het gebruik van een meranti glaslat meerdere voordelen. Meranti is niet alleen een hele stevige soort hardhout maar heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen. Daarnaast gaat het lang mee, zeker als u het vooraf behandelt. Bij De Houtboer kunt u als aannemer en klusser heel eenvoudig uw meranti glaslat online bestellen. U kunt deze zowel laten bezorgen als bij onze vestiging komen afhalen. Desgewenst leent u bij ons gratis een aanhangwagen. Deze kunt u het beste van tevoren reserveren.

30 producten

Filters
Pagina

30 producten

Filters
Pagina

Meranti glaslat gegrond

U kunt als aannemer flink wat tijd besparen door uw meranti glaslat gegrond te bestellen. Bij De Houtboer heeft u niet alleen een ruime keuze uit diverse afmetingen, maar ook uit verschillende uitvoeringen. Een neuslat van meranti is bijvoorbeeld een goede manier om uw dorpel tegen de inwerking van vocht en andere weersinvloeden te beschermen. In onze webshop kunt u dit type meranti glaslat zowel gegrond als in onbewerkte vorm bestellen. Als u advies nodig heeft, kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Meranti glaslat ventilatie

De Houtboer is het perfecte adres wanneer u op zoek bent naar een meranti glaslat met ventilatie. Deze variant is voorzien van een handige uitsparing die na het plaatsen als luchtgat functioneert. Wederom heeft u in onze webshop de keuze uit zowel een gegronde als een ongegronde Meranti glaslat voor de ventilatie. Dit product is bovendien gemakkelijk te combineren met de andere vensteronderdelen die wij ruim op voorraad hebben. Zo vindt u bij ons onder andere:

Meranti glaslat kopen

Waar geklust wordt komt automatisch De Houtboer in beeld. U kunt namelijk niet alleen heel gemakkelijk een meranti glaslat kopen, maar bijvoorbeeld ook plaatmateriaal en andere benodigdheden. In veel gevallen kunnen wij uw houten onderdelen gratis voor u op maat zagen wanneer u deze in grote partijen inkoopt. Doordat wij ruime voorraden hebben profiteert u bovendien van een snelle levering wanneer u een meranti glaslat gaat kopen! Ligt uw bedrijf of uw klus in de buurt van Drachten, Heerenveen of Leeuwarden? Dan bent u van harte welkom op onze vestiging te Drachten!