vuren geprofileerd

Vurenhout is zeer geschikt om verschillende profielen van te schaven. Wij hebben standaard een groot assortiment aan vurenhouten profielen op voorraad. Mocht uw profiel er niet tussen zitten? Neem dan contact met ons op. Met onze apparatuur kunnen we aan elke wens voldoen. Kijk eens rond in onze shop en bestel uw gewenste vurenhout of andere houtsoorten.

 

23 producten

Filters
Pagina

23 producten

Filters
Pagina

De toepassingen van geprofileerd vuren

Geprofileerd vuren wordt voornamelijk gebruikt als dakbeschot of vloer. Door middel van de tong- en groefplanken zijn deze delen makkelijk in elkaar te schuiven en daardoor water- en tocht dicht.

Bestel geprofileerd vuren Online

Bij de Houtboer bestelt u eenvoudig en zeer voordelig uw geprofileerd vuren online. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bestelt u voor boven de €1.500,- dan zijn de bezorgkosten zelfs gratis! Haalt u het liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook, wij zijn gevestigd in Drachten, De Giek 25. Wij bieden ook de mogelijkheid om één van onze aanhangwagens gratis te lenen en uw bestelling thuis te brengen. Let op, uitgeleend is uitgeleend. Wil je zeker zijn van een aanhangwagen? Neem dan van te voren telefonisch contact op.