*Tijdelijk niet leverbaar* Red cedar 18x285mm 400cm volhout

Western red cedar volhout afm 18x285mm 400cm


  • Altijd de goedkoopste!
  • Eigen bezorgservice 
  • Professioneel advies
  • Ophalen bij ons in de winkel is mogelijk
  • Opslag van 10.000 m2
€ 174,00
Ruim op
voorraad

Productomschrijving

Gebruik deze volhout red cedar boeidelen voor oa het maken van een mooiegevel. DEze red cedar boeidelen volhout geven uw woning of bedrijfspand een rustige uitstraling. De Red Cedar boeidelen zijn een populaire keuze voor gevelhout, dit komt vooral door de duurzaamheid van het red cedar hout en het gewicht (licht).
Red Cedar hout heeft duurzaamheidsklasse 2, dit betekent dat de gevelbekleding 20 tot 25 jaar kan blijven zitten (minimaal, zeker met een juiste montage. Red Cedar is verder ook geliefd om de geur en omdat red cedar hout harsvrij is.


Red cedar boeidelen met een luxe uitstraling


De mooie enluxe uitstraling van red cedar hout komt vooral door de goede kwaliteit. Deze red cedar planken hebben namelijk kwaliteitskenmerk No.2 Clear and Better. Dat betekent dat de red cedar planken vrijwel noestvrij zijn en daardoor een hele rustige en strakke lijntekening hebben. Hierdoor maakt u uw gevel als een luxe en mooie uitstraling.  Tevens hebben deze volhout planken weinig werking en vergrijzen zeer fraai. Kortom een ideale manier om te gebruiken als gevelbekleding


Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ons gehele Red ceder boeideel assortiment!