Tuinschermen

Wilt uw tuin of terras net zo sfeervol en met evenveel privacy inrichten als uw woonkamer? Door het plaatsen van een of meerdere tuinschermen bereikt u gemakkelijk het gewenste effect. Een tuinscherm biedt zowel schaduw als beschutting en zorgt voor minder inkijk. Het is ook een oplossing om mooie zichtlijnen te creëren en bijvoorbeeld een rolcontainer buiten het zicht te houden. In het ruime assortiment van de Houtboer vindt u tuinschermen in alle soorten, maten en designs. Zo kunt u qua stijl echt alle kanten op, van landelijk tot industrieel en modern.

49 producten

Filters
Pagina
 1. Stalen poortframe 100x180cm met slotkast
  Stalen poortframe 100x180cm met slotkast
  € 82,20
 2. Wilgenscherm black fernmat 175x300
  Wilgenscherm black fernmat 175x300
  € 49,95
 3. Wilgenscherm black fernmat 200x300
  Wilgenscherm black fernmat 200x300
  € 54,95
 4. Grenen plankendeur 100x180
  Grenen plankendeur 100x180
  Normaal € 239,00 Speciale prijs € 149,50
 5. Boerenklinkstel compleet zwart
  Boerenklinkstel compleet zwart
  € 15,14
 6. Gespleten bamboe mat 150x500cm
  Gespleten bamboe mat 150x500cm
  € 59,96
 7. Hazelaar hekwerk 90x500 7-9cm
  Hazelaar hekwerk 90x500 7-9cm
  € 74,95
 8. Tuinscherm Red Class Wood 180x180cm
  Tuinscherm Red Class Wood 180x180cm
  € 89,95
 9. Tuindeur schuifsysteem Red Class Wood 195x130cm
  Tuindeur schuifsysteem Red Class Wood 195x130cm
  € 335,00

49 producten

Filters
Pagina

Houten tuinschermen

Vanwege de natuurlijke en warme uitstraling van het materiaal geven veel mensen de voorkeur aan houten tuinschermen. Bovendien zijn deze heel gemakkelijk aan palen en regels te bevestigen. Zo maakt u met eenvoudige middelen binnen een handomdraai een schutting. Het plankenscherm is met verticaal geplaatste planken is een van de meest populaire varianten van het houten tuinscherm. In veel gevallen is het aantal planken oneven. Zo vindt u in ons assortiment onder andere 15, 17 en 21-planks houten tuinschermen. De zijde met de meeste planken wordt meestal naar de binnenzijde van de tuin of het terras gericht.

Wat voor soort tuinschermen zijn er?

Er zijn alleen al heel veel verschillende soorten houten tuinschermen. Denk bijvoorbeeld aan een plankenscherm, een tuinscherm met horizontale planken of een klassiek waaierscherm. Het schapenhek met ronde palen valt extra op en zorgt voor een mooi natuurlijk effect. Van dit type vindt u ook een bijpassend looppoortje in ons assortiment. Maar in het ruime aanbod van De Houtboer vindt u ook tuinschermen van andere materialen zoals bamboe, boomschors, riet en wilgentenen. Voor wie van een klimop houdt is een gaastrellis een prachtige oplossing. Hiermee creëert u in no time een wand vol bladgroen!

Hillhout tuinschermen

U bestelt de mooiste Hillhout schermen bij een officiële dealer zoals De Houtboer. In ons assortiment vindt u diverse series met een stijlvol design zoals de Elan Excellent en Basic Excellent. Ook de bijbehorende tuindeuren kunt u bij ons eenvoudig bestellen. Hillhout tuinschermen zijn met veel aandacht voor detail ontworpen en vervaardigd. De verfijnde structuur springt in het oog en schept rust in uw tuin of op uw terras. Daardoor passen de tuinschermen bij verschillende stijlen.

Tuinschermen Douglas

Weinig onderhoud is prettig wanneer u een houten schutting plaatst. Tuinschermen van Douglas tuinhout zijn om die reden zeer geschikt. Het hout heeft een warme kleur, die kan variëren van lichtgeel tot een meer rode tint. Onbewerkt gaat het al zo’n 10 à 15 jaar mee en wanneer het wordt behandeld nog langer. Onze tuinschermen zijn vervaardigd uit Douglas hout van duurzaamheidsklasse 3. U kiest daarmee voor een van de duurzaamste houtsoorten van Europa. En uiteraard kunt u bij ons ook de bijbehorende Douglas palen en planken bestellen.

Tuinschermen kopen

U kunt rekenen op een uitgebreide service wanneer u bij de Houtboer uw tuinschermen gaat kopen. Zo is het in onze webshop mogelijk uw bestelling te laten bezorgen of zelf op te halen. In het laatste geval kunt u van ons gratis een aanhanger lenen, al raden wij u wel aan om deze van te voren te reserveren. Twijfelt u er nog aan of u tuinschermen wilt kopen van Douglas, vurenhout of grenen ? Onze klantenservice vertelt u graag meer over de voor- en nadelen van onze verschillende houtsoorten!