tegels en vlonders

Tegels en vlonders voor tuinhout!

2 producten

Filters
  1. Tuintegel 100x100cm
    Tuintegel 100x100cm
    € 26,50
  2. Hardhouten relieftegel 100x100cm
    Hardhouten relieftegel 100x100cm
    € 32,50

2 producten

Filters

Vlondertegels

Wilt u een terras aanleggen in uw tuin? Dan zijn houten vlondertegels ideaal om als ondergrond te dienen. U legt er bijvoorbeeld ook snel en makkelijk een tuinpad mee aan. Bent u niet in het bezit van een tuin maar heeft u wel een balkon of zelfs een dakterras? Ook dan zijn vlondertegels uitstekend te gebruiken als vloer. Bij De Houtboer vindt u zowel hardhouten reliëf tegels als groen geimpregneerde tuintegels. Behalve voor vlondertegels bent u ook voor tuinhout en bijbehorende accessoires bij ons aan het juiste adres.

Houten vlondertegels

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw houten vlondertegels rechtstreeks op het gras neer te leggen. In plaats daarvan is het ophogen van uw terras ook een optie. Eén ding is zeker: een houten vlonder vergaat minder snel wanneer die niet rechtstreeks in contact komt met de grond. Houten vlondertegels geven ook een uiterst charmante sfeer aan uw tuin in verhouding tot van die kille tegels. Nog een groot voordeel van houten vlonders: u kunt er met warm weer gewoon met blote voeten op blijven lopen zonder dat u uw voetzolen verbrandt.

Vlondertegels tuin

Wij zijn er niet alleen voor de vlondertegels in uw tuin maar bieden ook topkwaliteit isolatiemateriaal, kozijnen, ijzerwaren en speeltoestellen aan. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. We voorzien u bovendien van desgewenst professioneel advies. Als De Houtboer zijnde hebben we natuurlijk ook een zeer uitgebreid assortiment aan houtsoorten. We verkopen onder andere Meranti, Douglas en Red Cedar die ook dienst kunnen doen als balken en planken voor je vlonder. Kijk meteen bij onze fraaie en duurzame tuinmeubelen om uw terras helemaal compleet te maken.

Hardhouten vlondertegels

Bij De Houtboer vindt u naast tuintegels van geïmpregneerd hout ook hardhouten vlondertegels. Het voordeel van deze laatstgenoemde tegels is dat ze ontzettend lang meegaan. En het oog wil natuurlijk ook wat! Wij zijn eerlijk: de hardhouten vlondertegels staan dan ook wel een heel stuk sjieker dan plavuizen. Bent u helemaal fan van hardhout? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres voor palen, dakbeschot en tuinschermen van douglas hout.

Vlondertegels leggen

U heeft de juiste hoeveelheid vlondertegels aangeschaft en nu? Hoe kunt u vlondertegels het beste leggen? Het is belangrijk om eerst de ondergrond waar ze op komen te liggen aan te pakken. Dus allereerst moet het onkruid eraan geloven. Wanneer die klus geklaard is, maakt u de ondergrond zo glad en gelijk mogelijk en legt u er worteldoek overheen. Vervolgens legt u (stoep)tegels op het worteldoek. Op de tegels plaatst u onderregels vervolgens en daar komen weer de vlondertegels bovenop. Zorg er dus altijd voor dat uw tuin- en vlondertegels niet rechtstreeks op de grond liggen!

Vlondertegels kopen

Bij De Houtboer hanteren we altijd de scherpste prijzen. We maken gebruik van een eigen bezorgservice en u kunt wanneer u wilt ook gratis een aanhanger bij ons lenen. Heeft u al het vlonderhout dat u zocht gevonden? Dan heeft u waarschijnlijk ook vlonderschroeven nodig om het hele zaakje in elkaar te zetten. Bij ons kunt u niet alleen terecht om vlondertegels te kopen. Wij zijn niet voor niets dé online hout webshop. Van plaatmateriaal tot kozijnen en diverse accessoires, u kunt het bij ons allemaal zowel online als offline vinden bij De Houtboer in Drachten.