Shutterscherm

Veel of juist weinig privacy? Met een shutterscherm kunt u dat helemaal zelf bepalen! Voeg een speels element toe aan uw tuin of verblijf. Door de beweegbare houten lamellen van het shutterscherm kunt u spelen met de lichtinval. Verstel op elk gewenst moment het shutterscherm met de lamellen die bewegen middels een RVS strip, waardoor deze synchroon meedraaien als een enkele lamel gedraaid wordt.

6 producten

Filters
 1. Shutter R.V.S. zelfbouwpakket 166cm set
  Shutter R.V.S. zelfbouwpakket 166cm set
  € 109,95
 2. Shutter R.V.S. zelfbouwpakket 220cm set
  Shutter R.V.S. zelfbouwpakket 220cm set
  € 159,95
 3. Shutterscherm douglas 89x224 kleurloos geimpr
  Shutterscherm douglas 89x224 kleurloos geimpr
  Normaal € 295,00 Speciale prijs € 249,00
 4. Shutterscherm douglas 89x224cm onbeh.
  Shutterscherm douglas 89x224cm onbeh.
  € 295,00
 5. Shutterscherm hardhout zwart 90x180
  Shutterscherm hardhout zwart 90x180
  € 324,99
 6. Jaloeziescherm 90x180cm
  Jaloeziescherm 90x180cm
  € 95,00

6 producten

Filters

Douglas shutterscherm

Het douglas shutterscherm van Hillhout is een flexibele oplossing voor in uw tuin. Draai de lamellen open voor meer licht en een weidse blik, of draai de lamellen dicht voor meer privacy. Kies bijvoorbeeld uit de varianten kleurloos geïmpregneerd of onbehandeld. De twee bevestigingslatten worden bij elk model meegeleverd. Met het douglas shutterscherm creëert u een prachtige tuinafscheiding of dakafwerking voor uw veranda.

Tuin shutterscherm

Wilt u veel of juist weinig zonlicht? Met een tuin shutterscherm reguleert u zelf het zon- en lichtinval. Door middel van een RVS systeem draaien de lamellen synchroon mee als één lamel gedraaid wordt. Gaat u bijvoorbeeld voor douglas geïmpregneerd, douglas onbehandeld, vuren of zwart? Voor welke kleur u ook gaat, met een tuin shutterscherm van De Houtboer voegt u hoe dan ook een prachtige tuinafscheiding toe aan uw tuin of verblijf.

Shutterscherm zwart

Het hardhouten shutterscherm zwart van Elephant is gemaakt van een uitstekende kwaliteit hardhout dat is geschilderd in zwarte verf. De 27 verstelbare lamellen zijn aan de stand van de zon aan te passen. Bevestig dit tuinscherm met een beslag en hardhouten palen. Dit shutterscherm kan ook worden gebruikt als dak voor een veranda of pergola. Geef uw tuin een unieke look met het shutterscherm in zwart!

Shutterscherm buiten

Op zoek naar een shutterscherm voor buiten? De Houtboer biedt een groot aanbod shutterschermen. De houten lamellen bewegen middels een RVS systeem waardoor u zelf het lichtinval bepaald. Natuurlijk kunt u de lamellen ook helemaal dichtdraaien als u geen doorkijk wilt. De shutterschermen zijn standaard 89 x 224 cm of 90 x 180 cm. Met een groot aanbod aan shutterschermen voor buiten bent u bij De Houtboer aan het juiste adres.

Shutterscherm kopen

Wilt u een shutterscherm kopen voor in uw tuin? De Houtboer levert als complete online houthandel een grote voorraad shutterschermen. Daarnaast kunt u kiezen voor onze bezorgservice en online een offerte aanvragen als u een grote bestelling wilt plaatsen. Wilt u de bestelling ophalen? Het kan bij De Houtboer in Drachten! Een shutterscherm kopen doe je bij De Houtboer tegen scherpe prijzen én specialistisch advies.