Hardhout vlonderplanken

Vanwege hun stevigheid zijn hardhouten vlonderplanken zeer geschikt voor steigers, vlonders en houten bruggetjes. Bij De Houtboer heeft u een ruime keuze uit diverse afmetingen, waarbij de lengte varieert van 245 cm tot wel 430 cm. Hardhouten vlonderplanken zijn niet alleen stevig maar ook weerbestendig. Ze verkleuren niet in de zon, zijn watervast en kunnen ook vorst goed hebben zonder te veel uit te zetten. Kortom eigenschappen waar u iets aan heeft wanneer u een stevige constructie wilt maken aan het water of de rand van uw vijver.

24 producten

Filters
Pagina

24 producten

Filters
Pagina

Hardhouten vlonderplanken antislip

Door de geribbelde bovenzijde hebben hardhouten vlonderplanken een uitstekende antislip werking. Dit is een groot voordeel bij de aanleg van een loopdek. Alle materialen die u hiervoor nodig heeft vindt u in onze complete webshop voor ambitieuze klussers en doorgewinterde aannemers. Wij hebben in ons ruime assortiment onder andere hardhouten funderingsbalken en damwanden. Onze hardhouten vlonderplanken in antislip uitvoering zijn ook geschikt als materiaal voor een terras in uw tuin.

Goedkope hardhouten vlonderplanken

De Houtboer heeft een grote opslag van wel 10.000 m2. Door dit volumevoordeel vindt u bij ons heel gemakkelijk goedkope hardhouten vlonderplanken van hoge kwaliteit. Wij hebben diverse soorten hardhout in ons assortiment, zoals eikenhout en meranti. Onze deskundige klantenservice geeft u graag informatie over de diverse soorten hout en de specifieke voordelen. Onze goedkope hardhouten vlonderplanken zijn verkrijgbaar met een dikte van 21, 25 of 28 mm, zodat u gemakkelijk het door u gewenste draagvermogen kunt bepalen.

Hardhouten vlonderplanken kopen

Bij De Houtboer profiteert u van de beste service wanneer u hardhouten vlonderplanken gaat kopen. Door onze ruime voorraden kunnen wij standaard snel leveren. Haalt u liever zelf uw houten materialen op? Dat kan! Plaats eenvoudig uw bestelling en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat zodra u komt aanrijden. U geeft zelf aan wat u het beste uitkomt. Desgewenst kunt u bij ons op afspraak gratis een aanhanger lenen. Dat is het voordeel van hardhouten vlonderplanken kopen in onze webshop!