Retourbeleid

Mocht u de gewenste bestelling, na ontvangst, alsnog willen annuleren, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via info@dehoutboer.com. De materialen dienen in originele verpakking / originele staat en binnen de wettelijke bedenktijd op eigen kosten teruggebracht te worden. Tegen betaling kunnen wij de materialen eventueel bij u ophalen, dit dient u ook aan te geven via info@dehoutboer.com.

Na ontvangst van de retour goederen, ontvangt u het aankoopbedrag, minus de eventuele afhaalkosten, binnen 3 werkdagen weer terug op uw rekeningnummer. Mocht uw bestelling niet juist zijn geleverd, of een artikel is niet van de juiste kwaliteit, hout blijft natuurlijk een natuurproduct, dan kunt u dit ook kenbaar maken via info@dehoutboer.com. Is uw order beschadigd geleverd, dan ontvangen wij binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen hier bericht over via info@dehoutboer.com.

Samen zullen wij tot een passende en correcte oplossing komen. Wanneer wij de materialen voor u op maat hebben gemaakt, kunnen wij deze materialen niet retour nemen. Ook speciaal bestelde artikelen welke geen voorraadartikelen zijn kunnen wij niet retou rnemen. Ook wanneer wij later dan de gestelde 2 dagen bericht ontvangen over eventueel beschadigde materialen kunnen wij de materialen niet meer retour nemen of de oorzaak nagaan.

Contact

Heb je vragen of een opmerking? Kom langs bij ons op locatie of neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Neem contact op