Red Cedar rabat

Met een houten gevel kunt u zowel een klassieke als moderne look creëren. Bij De Houtboer heeft u keuze uit meerdere soorten Red Cedar rabat. Naast ‘gewoon’ rabat, is er ook halfhouts rabat, sponningschroot of puntschroot. Met ventilerend achterhout legt u deze allemaal eenvoudig zelf aan. Wanneer u de gevelbekleding verticaal aanlegt kunt u het beste een channelsiding profiel gebruiken. De Houtboer is dé online hout webshop waar uw red Cedar Rabat voor scherpe prijzen bestelt.

1 producten

Filters
  1. Red cedar halfh rabat gegr 18x127mm 580cm
    Red cedar halfh rabat gegr 18x127mm 580cm
    € 57,12

1 producten

Filters

Red Cedar Rabat gevel

Zoekt u een aantrekkelijke houten gevelbekleding die bovendien ook lang meegaat? Dan is Red Cedar halfhouts rabat perfect voor uw gevel. Dankzij het ontbreken van jaarringen is er weinig tekening in het hout. Hierdoor ziet Red Cedar er ook onbewerkt stijlvol uit, zodat schilderen of lakken niet nodig is. Onbewerkt zal het hout door verwering uiteindelijke een grijze tint krijgen. Ondanks de naam Red Cedar is er een grote variatie van kleuren mogelijk: van licht geelbruin of rozebruin tot zalmkleurig of donkerbruin. Bij De Houtboer bestelt u uw red Cedar Rabat voor een fraaie gevel eenvoudig en snel.

Red Cedar rabat duurzaam

Naast eenvoudig onderhoud is ook de levensduur een belangrijk voorwaarde voor een goede houten gevelbekleding. Onbewerkt Red Cedar hout voor rabat is zeer duurzaam en valt in duurzaamheidsklasse 2. Dit betekent dat het minimaal 20 tot 25 jaar meegaat. Naast Red Cedar vindt u bij De Houtboer ook gevelbekleding van andere houtsoorten, zoals vuren geprofileerd en meranti kraalschroot. Net als Red Cedar rabat zijn deze zeer duurzaam en geschikt voor gebruik als gevelbekleding.

Red Cedar rabat kopen

Wanneer u Red Cedar rabat wilt kopen voor een lage prijs bent u bij De Houtboer aan het juiste adres. Dankzij de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud zal het een voordelige keuze zijn. Via onze webshop kunt u eenvoudig Red Cedar rabat kopen. Bij het doorgeven van uw bestelling kunt u naast een levering op locatie ook kiezen voor afhalen. U bent daarvoor van harte welkom bij onze vestiging in Drachten. Wilt u graag meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.