Houthandel Gorredijk

Bent u op zoek naar een houthandel nabij Gorredijk om alle materialen voor uw klus voordelig in één keer online te bestellen? Dan vindt u bij De Houtboer in Drachten alles wat u nodig heeft! Wij bieden u een uitgebreid assortiment met vele houtsoorten direct op voorraad. Daarnaast hebben wij plaatmateriaal, kozijnen, deuren en deurbeslag in diverse soorten en maten. Bovendien kunt u heel gemakkelijk online bestellen. U profiteert daarbij van onze uitgebreide en snelle bezorgservice.

Wanneer u zo snel mogelijk met uw klus wilt beginnen, kiest u met hetzelfde gemak voor onze ophaalservice. U plaatst uw bestelling online en wij zetten alle materialen voor u klaar. Desgewenst leent u bij onze houthandel nabij Gorredijk gratis een van onze aanhangers!

Houthandel Gorredijk SLS hout

Scandinaviërs maken graag gebruik van de beste houtsoorten voor de bouw van stevige constructies. In houthandel De Houtboer nabij Gorredijk vindt u SLS hout uit Scandinavië. SLS staat voor Scandinavian Lumber Standard. Hout dat is voorzien van dit keurmerk, voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. De bomen uit het noorden van Europa groeien langzaam, waardoor de noesten een dichte structuur hebben. Bovendien nemen ze minder vocht op. In onze houthandel nabij Gorredijk vindt u onder andere vuren SLS hout. Daarnaast hebben wij ook andere houtsoorten zoals:

Houthandel Gorredijk hardhouten palen

Een stabiele schutting moet zowel stevig als vochtbestendig zijn. In onze houthandel nabij Gorredijk kunt u de juiste hardhouten palen kopen voor een stevige fundering! Ook voor andere materialen van hardhout, zoals schuttingplanken en funderingsbalken bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt in onze houthandel nabij Gorredijk hardhouten palen met en zonder punt in diverse afmetingen. Plaatst u een grote bestelling? Dan kunnen wij uw hardhouten materialen gratis voor u op maat zagen. Bij De Houtboer kunt u eenvoudig een offerte aanvragen!

Houthandel Gorredijk isolatiemateriaal

Wilt u een tuinhuisje, schuurtje of aanbouw realiseren? Bestel dan voordelig in onze houthandel nabij Gorredijk het isolatiemateriaal dat u nodig heeft! U heeft onder ander de keuze uit de volgende materialen:

Elke manier van isoleren heeft zijn eigen voor- en nadelen. Als expert op gebied van hout en isolatiematerialen geven de medewerkers van onze klantenservice u graag deskundig en oplossingsgericht advies. Zo verzekert u zich er eenvoudig van dat u bij houthandel De Houtboer nabij Gorredijk het juiste isolatiemateriaal bestelt. Wij zijn u graag van dienst!