Okoume exterieur 10mm 122x250 B/BB

Okoume exterieur 10 jaar garantie afm 122x250 dikte 10mm B/BB

  • Altijd de goedkoopste!
  • Eigen bezorgservice 
  • Professioneel advies
  • Ophalen bij ons in de winkel is mogelijk
  • Opslag van 10.000 m2
€ 52,76
Ruim op
voorraad

Productomschrijving

Okoume is watervast verlijmd en wordt toegepast voor oa. betimmering badkamer, keuken en buitenoverstek e.d.
10 jaar garantie B/BB WBP

Okoumé multiplex is al jaren het meest gevraagde multiplex voor buiten toepassing op de Nederlandse markt. Okoumé komt voornamelijk uit Gabon, gelegen in Centraal Afrika, waar de houtkap onder streng toezicht staat van de overheid. Doordat het hout fijn nervig is en een laag soortelijk gewicht heeft kan de plaat goed omgaan met vocht. Okoumé kan uitstekend bewerkt en geschilderd worden. Veel waardering is er voor de warme, zachtroze kleur van de fineren en de fraaie tekening. 

Okoumé multiplex van een mooie kwaliteit, watervast verlijmd en geproduceerd onder KOMO. De plaat is bij uitstek geschikt voor gebruik in het Nederlandse klimaat. Door de fijnnervigheid en het relatief lage soortelijk gewicht, kan okoumémultiplex uitstekend worden gezaagd, gefreesd, geschroefd en gespijkerd. Door de fijne
structuur van de houtvezel laat het plaatoppervlak zich met slechts enkele verfbehandelingen perfect afwerken.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.


Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ons gehele exterieurplaat assortiment!